Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tematisko nodarbību cikls par metaforiski asociatīvajām kārtīm (MAK)

21.04.2022 @ 10:00 - 19.05.2022 @ 13:00

Cikls orientēts uz MAK izmantošanu konsultatīvā darbā, bet noderēs arī MAK izmantošanai pašterapijā (izņēmums – traumas tēma). Šis nav ievadkurss, dalībniekiem vēlamas pamatzināšanas par MAK kā metodi (vispārīgā formā ar pamatprincipiem iepazīstināšu).
Nodarbību laiks: ceturtdienās, plkst 10.00-13.00., sākot no 21.04.
Nodarbības notiks ZOOM, tiešsaistē. Vēlams pieslēgties nodarbībām no datora. Dalībniekiem būs pieejams nodarbības ieraksts un prezentācija. Pabeidzot pilnu ciklu, tiek izsniegts apliecinājuma sertifikāts.
Plānotās tēmas:
21.04. Izvēles un lēmumi
28.04. Traumatisku notikumu, zaudējuma pārstrāde ar MAK
5.05. MAK un sistēmiskā pieeja. Lauka lasīšana caur MAK
12.05. Arhetipi un simboli darbā ar MAK
19.05. Partnerattiecības. Darbs ar pāri un individuāli. Kārtis kā dialoga instruments savās partnerattiecībās
Nosacījumi:
*Maksa: 75 eiro par ciklu kopā (piecām nodarbībām). Ja vēlies apmeklēt atsevišķas nodarbības –15 eiro par nodarbību. Pieteikšanās un apmaksa līdz 20.04. (apmaksājot visu ciklu), maksājot par atsevišķu nodarbību – līdz iepriekšējās dienas vakaram.
*Lai zināšanas nostiprinātu praktiski, nodarbības procesā vēlamas kavas papīra fomātā, tomēr šī prasība nav obligāta. (Par kavu iegādes iespējām rakstīt uz e-pastu ilze.ulm@gmail.com) Pieeja elektroniskiem materiāliem (kavām) nodarbību laikā tiks nodrošināta.
Apmācības vadu es, Ilze Ulmane-Rudakova. Esmu ieguvusi psihologa izglītību, kopš 2010. gada praktizēju kā sistēmisko izvietojumu vadītāja, darbojos ar citām metodēm, rakstu. MAK – metaforu asociatīvās kārtis izmantoju kā instrumentu gan individuālā konsultēšanā, gan grupās.
Kas ir MAK?
Tā ir projektīva metode, ar kuras palīdzību daudz tiešākā veidā iespējama zemapziņas procesu diagnostika un dziedināšana, izmantojot asociāciju un metaforu kā pavadoņus iekšējā pasaulē . Atšķirībā no orākulu vai taro kārtīm, MAK nav universāla skaidrojuma un darbs ar tām ietver aktīvu klienta-konsultanta sadarbību vai pašanalīzes prasmes (pašterapijas gadījumā).
Atruna: lai gan ar MAK darbā izmantoju jau sen, esmu to apguvusi pašmācības ceļā, nostiprinot caur praksi. Apmācībās dalīšos savā savā pieredzē un atradumos, nepārstāvot kādu no skolām vai apmācību virzieniem.
Pieteikšanās, aizpildot formu (saite pirmajā komentārā).

Details

Start:
21.04.2022 @ 10:00
End:
19.05.2022 @ 13:00
Event Tags:
,
Website:
zoom.us
@dveseleselpa